Pàgines

11 de novembre del 2015

ELS COLORS DE LA TARDOR

Arriba la tardor i a P3 ens endincem en el món dels colors amb el groc, vermell taronja i marró, propis d'aquesta estació i que per tot arreu ens envolten. A la nostra escola hi ha forces arbres, està ubicada en un poble petit i amb la natura a tocar, aspectes rellevants en aquest tipus d'activitats.

Clica la imatge per descarregar


Hem començat pintant un tros de paper d'embalar molt gran amb les nostres mans i pintura de color marró. Al principi els ha sorprès força la proposta però ben aviat s'han mostrat entusiasmats experimentant amb la pintura i observant el canvi de color del paper.








Quan ja està sec tallem el paper en trossos mida DinA3 de manera que cada petit tindrà un full pintat. El pas següent serà l'estampació de les mans amb els altres colors: groc, vermell i taronja.




Per últim cadascú tindrà la dita que hem après impresa i l'enganxaran al full pintat posant en pràctica el treball de precisió, força i pressió que comporta utilitzar la barra de cola.

Els trossos de paper pintat sobrants els hem utilitzat per fer les castanyes de la Castanyera 

4 comentaris:

  1. ¡Cuánto disfrutaron! Un biquiño.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cómo lo sabes?, costó un poquito convencerles que havia que finalizar la actividad y se resistían a dejarlo para lavarse las manos jejeje.
      Tonets

      Elimina
  2. con lo que les gusta meter las manos en lo que sea... jajajaj, menudo exitazo!!! un beso.

    ResponElimina
  3. Es una pasada lo que les llega a gustar embadurnarse las manos con cualquier cosa !!!!
    Tonets

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...