Pàgines

4 de novembre del 2015

LA MORT

La mort és un tema feixuc i carregós, la majoria d'adults no hem tingut l'oportunitat de ser educats per a la mort, ni quan érem petits ni d'adolescents hem posat en pràctica l'educació emocional.

Actualment la societat es va conscienciant de la importància i la necessitat de l'educació emocional i la seva posada en pràctica tant a l'entorn escolar com en el familiar. Com a conseqüència del paper tant rellevant que va adquirint són força nombrosos els recursos, les propostes i les activitats que podem trobar per planificar l'educació emocional.

Al bloc de la Nati Berguedà hi podem trobar un extens recull de contes per parlar de la mort amb un breu resum de l'argument.



També hi trobareu el llibre digital "DE L'AMOR I LA MORT" de Maria José Mallo. Recull de recursos, experiències i materials sobre la pedagocia del dol i la mort. Tractament de la pèrdua i acompanyament.






4 comentaris:

  1. Gracias por la entrada y por el enlace, Anna. Me parece un tema muy importante a tratar con los peques. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Un tema que siempre nos cuesta...
    Voy a mirar despacio. Gracias por compartir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Actualmente disponemos de muchos recursos que nos facilitan y ayudan para poder trabajar este tema con naturalidad y delicadeza. Gracias por dejar tu comentario.
      Un abrazo

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...