Pàgines

2 de novembre del 2015

LA CASTANYERA

Per molts dels petits que arriben a P3 el parc ha estat l'únic lloc on han experimentat els primers contactes entre iguals. Passades les primeres setmanes i amb una adaptació força consolidada el treball cooperatiu afavorirà la relació i col·laboració entre ells i preparar la Castanyera és molt engrescador.

La Castanyera està per acabar, el vestit, el mocador i la paperina estan en blanc, els petits trien què volen fer i acabem formant tres grups. Per fer el mocador i la paperina es familiaritzen amb la barra de cola (tapar i destapar, pujar i baixar la barra) i enganxen trossets de roba i paper de diari que prèviament han estripat. El vestit es decora estampant taps de suro amb pintura dels colors de la tardor.

En aquesta activitat també hi juga un paper important la motricitat fina amb objectius molt clars:
  • Potenciar la coordinació òculo-manual .
  • Treballar la tonicitat dels dits.
  • Treballar la precisió, la força i la pressió realitzades amb les mans i els dits.



No podien faltar un munt de castanyes per això cada petit ha preparat la seva castanya pintada amb les mans (us ho explicaré en un propera entrada) i  amb estampació de dits.





I aquest és el resultat !!!!

2 comentaris:

  1. La ventana queda muy bonita.
    Un besico.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El ventanal es la entrada a la clase y los peques están muy contentos con su Castañera. Gracias por dejar tu comentario.
      Un abrazo

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...