Pàgines

22 de novembre del 2015

ELS COLORS DE LA TARDOR 3

A partir de la proposta que he trobat al bloc de la Marta Montero al seu bloc "Tresquatrecinc" hem treballat els colors de la tardor amb un suport diferent i molt proper. Com ja he comentat en entrades anteriors tenim el privilegi de gaudir d'un pati amb forces arbres i d'unes moreres amb fulles espectaculars al davant de la nostra classe.


Hem sortit al pati a recollir les fullles que hi havia pel terra,  després,  ja a la rotllana,  hem fet  observació i descripció de la forma, els colors, tot treballant el llenguatge oral.

A continuació hem recordat la dita "ELS COLORS DE LA TARDOR" que hem après i els hem buscat a les nostres fulles. La nostra sorpresa ha estat descobrir que totes les fulles només tenen dos colors, el groc i el marró, però amb pinzells i una mica de pintura els hi hem posat els colors que faltaven.






6 comentaris:

  1. Hola Anna! Que xulíssimes que han quedat aquestes fulles grogues (un color fantàstic també, i suggerent!). I penjar-les així com una garlanda vertical em sembla preciós. Ara et copiaré jo a tu per la propera ocasió, hehehe
    Salutacions!
    Marta / TresQuatreiCinc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta és la prova fefaent de l'enriquiment que suposa compartir!!!
      Tonets

      Elimina
  2. ¡Qué bonitos resultados, Anna! Un abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Ana por dejar el comentario. A los peques les encantan las actividades con pintura, pero cuando se les presentan propuestas diferentes y originales entonces el entusiasmo aumenta por la nubes jejeje.
      Tonets

      Elimina
  3. Gracias por compartir vuestro trabajo.
    Tienes razón, al compartir ganamos todos.
    Un besico.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Blanca por tus palabras y sobretodo por dejar el comentario.
      Tonets

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...