Pàgines

8 de gener del 2014

IDEES D'HIVERN

Comencem un nou trimestre endinsats en una nova estació: L'HIVERN. Una estació on dominen els colors freds, blaus, blancs, grisos, liles. Us deixo unes quantes propostes que hem treballat a l'escola altres anys,  espero que us siguin útils.


COLLAGE amb retalls de revistes.








DIBUIX LLIURE d'un paisatge amb pintures colors freds.






ARBRES D'HIVERN fons pintat amb els dits, enganxar branquetes  representant l'arbre i trossets porexpan simulant la neu.







AQUAREL.LES D'HIVERN, pintar fons amb colors freds, pintar meitat de l'arbre i doblegar paper per que quedi marcada l'altre meitat (simetria), retallar silueta dels arbres i enganxar.









MURAL D'HIVERN, pintar amb les mans el fons amb pintura color blau i blanc per aconseguir diferents tonalitats, retallar lletres de revistes per confegir paraules relacionades amb l'hivern, punxar flocs de neu. Enganxar els diferents element.











6 comentaris:

  1. Gràcies per les idees! M'agraden especialment els floquets de neu! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que els teus petits gaudeixen de valent si feu aquesta activitat.
      Una abraçada

      Elimina
  2. precioso, Anna, han quedado a cuál más bonito. Muchas ideas y muchas formas de trabajar de forma divertida. Gracias y un besito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. LA verdad és que a los peques les encantan esto tipo de actividades que les permite dar rienda suelta a la imaginación y creatividad. Gracias por el comentario.
      Besos

      Elimina
  3. Son unas ideas geniales :) Gracias por compartir. Un saludo

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...