Pàgines

9 de març del 2013

UN NOU REGAL !!!

Hola a tothom!
Les darreres setmanes estant sent molt dures, tristes i sense temps lliure doncs el dedico totalment a acompanyar a la mare. Aquest matí he volgut donar una ulladeta per veure que tal estaveu tots i m'he trobat amb la grata sorpresa que la Magda de Els Petits Infants m'ha enviat un regal: el premi LIEBSTER AWARD. m'ha fet molta il.lusió rebre'l i descobrir que tot i que els darrers dies passo molt poc pel bloc sempre hi ha algú que pensa en mi, MIL GRÀCIES !!! Magda. Aquests detalls em donen molta força per tirar endavant i per buscar estonetes com aquesta per entrar al bloc.


Les condicions al rebre aquest premi són les següents:
  • Anomenar i agraïr el premi a la persona/bloc que me l'ha concedit.
  • Respondre a les onze preguntes que se'm formulen.
  • Concedir el premi a onze blocs.
  • Formular 11 preguntes perquè responguin els blocaires als quals entrego el premi.
  • Informar als blocaires del premi.

Ara toca respondre les preguntes:

  1. Perquè vas decidir crear un bloc i quan vas començar? El primer bloc que vaig engegar va ser el de l'aula ara fa 4 anys, i l'experiència em va entusiasmar. Des de que vaig començar a navegar per la xarxa sempre he anat trobant recursos, idees i materials molt interessants que m'han ajudat en el meu dia a dia i sovint em plantejava de crear un bloc per compartir la meva experiència i el meu material, fins que el passat estiu concretament l'agost del 2012  vaig decidir emprendre aquest viatge, i hores d'ara la travessa està resultant fantàstica.
  2. Si no escrivissis sobre els temes que tracta el bloc, sobre què escriuries? Sobre plantes i flors, m'encanten i dedico estonetes al meu petit jardí que és el meu petit balcó, m'agrada areglar-les, regar-les, ..., em proporciona relaxament i tranquilitat.
  3. Quin és el teu post preferit? Per què? No tinc un post preferit, comparteixo tot allò que he posat en pràctica i ha donat bon resultat i pot ser útil a altres persones.
  4. Què t'aporta tenir un bloc? Descobriments, aprenentatges, experiències, relacions humanes, ... que m'enriqueixen com a persona i docent.
  5. Què és el que més t'agrda del món 2.0 ?  Tot el que aprenc.
  6. Com planifiques els continguts i temes pel bloc? No acostumo a planificar, publico el que vaig fent amb els meus petits i  el que trobo quan remeno i remeno per la xarxa i crec que pot ser interessant.
  7. Tenies entre mans altres noms pel bloc abans de decidir el que té? No, vaig donar-li unes quantes voltes però aviat em vaig de cidir per "Petit món".
  8. Si preguntes a la gent que et coneix. Què em diria de tú? Que m'encanta la meva feina i li dedico molt de temps.
  9. Què fas durant el teu temps lliure? Gran part del meu temps lliure, quan en tinc, el passo a l'ordinador.
  10. Quin consell donaries a les persones sobre el món dels blocs? Que val molt la pena entrar i formar part d'aquest món on es pot trobar un immens pou ple d'experiències i coneixements que ens enriquiran.
  11. Has viscut algun afer important a partir del bloc? A part de tot el que he après el més important ha estat haver conegut persones fantàstiques i molt, molt generoses que sempre et mostren el seu suport. Gràcies !!!
Com sempre concedir el premi és molt difícil tenint en compte que l'he de donar només a 11 de vosaltres, per mi tots sou mereixedors, però he de cumplir totes les condicions així que aquest cop l'envio a:


el retorno a la Magda de Els Petits Infants
Mireia de MÓN INFANTIL
Carme de Fer de Mestres
Núria de Som-hi mestres
Eugènia de Mira què fem ara!
Mònica de Buscant Idees
Mestra Eva de IMAGINA AULA VIVA
 
 
Us deixo les mateixo preguntes que m'han enviat a mi.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...