Pàgines

30 de desembre del 2012

LA LLUNA

La darrera publicació de l'Estrella de Idees Magistrals al seu Facebook diu:

 "Per què la lluna a voltes està plena i a voltes no? Una bona pregunta per encetar un projecte." 

i ho acompanya amb aquest dolç i tendre video.


29 de desembre del 2012

ÉSSER ARTISTES A NGA KIDS

Fa uns anys el bloc Recursos tic pel mestr@ presentava un recurs amb aquesta entrada:

ÉSSER ARTISTES AMB NGA KIDS

Us presentem un recurs ... es tracta d'una web en llengua anglesa,  ... la pàgina està dividida en 14 categories, ... podem fer un collage, art en moviment, pintar una cara pixelada, pintar un objecte en tres dimensions, etc.
És un recurs que es pot fer servir com a substitut del gran i imprescindible kidpix, i així els nens i nenes treballen a l'hora l'ús del navegador i els seus comandaments.
Un recurs que es mereix fer-li un cop d'ull, ja que els resultats que dona són veritables obres d'art.

L'enllaç a aquesta pàgina és el següent:
http://www.nga.gov/kids/zone/zone.htm




Potser us semblarà més adequat per a alumnes de primària però jo l'he utilitzat amb infants de P4 al 3r trim. i amb P5 i els hi ha encantat. Crec que val la pena recordar aquest recurs.

ESPELMES DE NADAL

Tot i que el Nadal a l'escola ja ha passat m'ha semblat interessant compartir aquesta troballa amb tots vosaltres. Com sempre tot remenant per la xarxa he retrobat el bloc La classe della maestra Valentina que feia temps que no hi entrava i he trobat aquestes espelmes de Nadal tan originals.



CANVI D'ASPECTE

Hola a  tothom ! Espero que a tots us hagi provat força el Nadal, suposo que amb les "panxetes" una mica més plenetes i ja una mica tips de bons menjars.

El dia 23, coincidint amb l'última entrada, la meva pantalla va dir prou!!!, és a dir, va quedar ben fulminada i sense poder reparar. La veritat és que feia més de 15 anys que funcionava i ja li tocava un canvi. Ves per on que el dia 24 vaig tenir una inesperada sorpresa, el Tió me’n va cagar una de nova d’última generació, més gran i amb algunes prestacions més actuals. És per això que he hagut de fer canvis d’aspecte doncs la plantilla no encaixava i quedava tot desconfigurat. Espero que no tingueu dificultats amb aquest nou format.



24 de desembre del 2012

BON NADAL !

Petit món us desitja Bon Nadal !
Que aquestes festes siguin plenes d'alegria i felicitat.


21 de desembre del 2012

FELICITACIÓ DE NADAL

A la vidriera de la classe pengem una felicitació per a totes les famílies i que fan entre tots els nens i nenes de la classe. Aquí podeu veure la que hem fet a P3, en una cartolina estampem  amb esponges en forma d'avet i ditades que representen flocs de neu , senzilla però molt vistosa.

POEMA DE NADAL

Com tots els Nadals a P3 hem treballat un vers per recitar el dia de Nadal mentre mengem els turrons. Enguany hem après el poema de na Montserrat Ginesta "Aquest Nadal" i l'hem enganxat al darrera de la postal.
L'arbre de la postal l'hem fet a partir del model que hem trobat al Pinterest Nadal: Manualitats.


 

13 de desembre del 2012

PINYA DE NADAL

Aquesta és una activitat que hem fet més d'una vegada perquè és molt, molt adequada per a infants de P3. Tots els passos per fer-la són perfectament assumibles per aquests petits, fer boletes de paper de seda, posar-les dins la pinya i envernissar.
Necessitem una pinya pinyonera ben oberta, paper de seda de colors, cola, vernís i purpurina. Sempre lho programem per a tres sessions
  1. Els infants fan boletes de paper de seda (bastantes)
  2. La mestra va posant gotetes de cola i ells van posant boletes.
  3. Barregem vernís i purpurina (abundant) i quan la pinya està ben seca s'envernissa.
Mireu quin resultat més espectacular !!!





CAMPANETA LA NING NING

A l'escola tancarem el trimestre com sempre celebrant el Concert de Nadal. Els tres grups de P3 cantarem "Campaneta la ning ning" i per acompanyar aquest dolça cançó cadascú s'ha fet la seva campaneta. Tant sols necessitem una ouera retallada, mig pal de gelat, un picarol i pintura daurada. Els petits han estat molt entusiasmats en veure el resultat i quan hem fet l'assaig amb la campaneta ha sonat de meravella.

12 de desembre del 2012

PINTANT AMB ROLL-ON

Acabo de corroborar per enèssima vegada que el món blocaire és un pou de sorpreses i descobriments. Per casualitat he descobert el bloc de l'Angela Encenent la imaginació , una TEI que és mare d'una parelleta que aviat farà 5 anys. Amb el seu bloc comparteix les propostes que presenta al seus fills, i una d'elles és pintar amb roll-on. Potser algu ja ho ha posat en pràctica però a mi no se m'havia passat pel cap, la veritat és que m'ha semblat una idea genial i el proper trimestre la posaré en pràctica amb els meus petits de P3.

11 de desembre del 2012

EL PRIMER PREMI !!!

Bona nit a tothom! Avui és un dia molt important pel "Petit món", i és que he rebut el meu primer premi en aquest "Gran món blocaire". La Carme de Fer de Mestres  m'ha fet arribar el Premi Dardos, gràcies Carme per pensar en mi ! Aquest premi vol reconèixer l'esforç, dedicació i creativitat que hi posem als nostres blocs.

Ja fa tres mesos que m'he llençat a compartir amb tots vosaltres el que fem a l'escola i el que trobo tot remenant per la xarxa. Des de fa uns quants anys que segueixo amb molt interès i curiositat la majoria dels vostres blocs i us asseguro que he descobert i après un munt de coses.

Els vespres, després de sopar, és quan em dedico al meu hobby  de navegar per la xarxa, entrar a cadascún del vostres petits mons i trobar petits i grans tresors.
Gràcies a tothom per compartir i ajudar-me a fer de mestre.

Les condicions en rebre'l són:
          - Incloure la imatge del Premi Dardos.
          - Esmentar el bloc o blocs que l'han otorgat i fer-hi un enllaç.
          - Repartir-lo a 15 blocs, els quals es considera que reuneixen les característiques abans
             esmentades, comunica'ls-hi i enllacar-s'hi.

Ara em toca repartir però segur que molts de vosaltres ja l'heu rebut per tant un tinc una mica difícil, tot i així però som-hi !!!
En primer lloc el retorno a Fer de mestres

 




 



 

7 de desembre del 2012

2 de desembre del 2012

BITS D'INTEL.LIGÈNCIA

Una de les metodologies que utilitzem a l'escola són els Bits d'Intel.ligència amb uns objectius concrets:
  • Fomentar la percepció i la memòria visual en general.
  • Fomentar la percepció i la memòria visual de les paraules i frases de manera general.
  • Fomentar la discriminació i memòria visual.
  • Estimular l'aprenentatge.
Aquí us deixo el dossier de l'escola

 

Més informació:
http://projecteall.blogspot.com.es/2012/05/glenn-doman.html

Revista Guix d'Infantil núm. 17, gener-febrer 2004

BITS DE NADAL






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...