Pàgines

27 d’octubre del 2012

TARDOR plàstica

Unes quantes idees més per fer activitats plàstiques de tardor, n'hi ha algunes força originals. Espero que us vagin bé.


25 d’octubre del 2012

ARBRES DE TARDOR

Activitat plàstica que vaig fer el curs passat amb P5. L'experiència va ser molt gratificant tant pel resultat de les produccions com per l'entusiasme mostrat pels infants mentre ho feien.

24 d’octubre del 2012

ESMORZAR DE TARDOR

A l'escola des de fa uns quants anys per la festa Castanyada, de tant en tant, preparem aquests originals i boníssims cargols que potser ja coneixeu d'haver-los vist per la xarxa. Els nens i nenes els hi agrada molt preparar-los, i és clar després menjar-se'ls.







Clica la imatge per descarregar-la

13 d’octubre del 2012

TARDOR castanyada fotos

Fotos de castanyes, panellets i moniatos per fer cartells de vocabulari, Bits d'imatges, o per posar al racó de la Tardor. Les podeu descarregar al Picasa de Petitmón fotos

TARDOR castanyada

Us deixo un petit recull de imatges i dibuixos de la Castanyada ideals per cartells, presentacions, ... Les podeu descarregar des del Picasa de Petitmón1

12 d’octubre del 2012

CANÇONS PER LES RUTINES

Aquest curs torno a estar a P3, i a aquests petitons els hi encanta escoltar cançons i cantar. Aquí us deixo les que utilitzo per les rutines que són les de sempre però potser us anirà bé tenir-les a mà.

Cançó de Bon dia!
Cançó del tempsPastoret d'on vens?
Cançó Els dies de la setmana
Cançó Recollim les joguines
Cançó Un tren petitó
Cançó Pedra pedreta

CONTE DE LA CASTANYERA

Fa 2 ó 3 anys vaig muntar aquest video del conte de la Castanyera amb unes imatges i una narració que vaig trobar tot remenant per la xarxa. Sempre que els hi poso als meus petits acaben entusiasmats i demanant de tornar a veure'l. Espero que us agradi i que amb els vostes alumnes tingui tant d'èxit com amb els meus.

10 d’octubre del 2012

ARBRES DE TARDOR

Recull de diferents models d'arbres de tardor per utilitzar en cartells, dites, poemes, ... Els trobareu al Picasa de Petitmón 1



LA TARDOR en imatges

Aquí teniu un video sobre la tardor que espero us sigui útil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...